Vin til konfirmationen 🍷

Konfirmation; Den store dag for konfirmanden, skal naturligvis indholde den perfekte vinmenu til middagen. Her guider vi dig til en udsøgt vinmenu, som dine gæster, unge som ældre, vil nyde. Og det er til priser, som alle kan være med på.
Priser fra 49kr v/6 flasker.

Prosecco Brut Luna Argenta Treviso

Velkomst
Byd gæsterne velkommen med denne skønne prosecco, som er lavet på glera-druen gennem charmat-metoden. Herved forvandles den til en aromatisk, mousserende og relativt tør vin, som passer perfekt sammen med en eventuel velkomstssnack.

DKK 79 - v/6 flasker

Montalto Chardonnay Sicilia IGT

Forret

Denne chardonnay passer godt til forreten der består af alt fra fisk til fjerkræ, da duft og smag har blomstrende aromaer, med lidt melon, æble og et touch af fersken.  


DKK 52 - v/6 flasker

Les Peyrautins Pinot Noir 2019 d'Oc

Hovedrret

Dette er en silkeblød rødvin til en helt anderledes spiselig pris end Bourgognes pris-himmelstormere. Vinens struktur er helt sømfri, hvor garvestyrer glimrer ved deres fravær. Beherskede 13% alkohol dæmper gemytterne og sammen med den blide frugt giver det en udtalt let-drukket vin.


DKK 79 - v/6 flaske

Goya Moscatel Blanco Dulce 50cl.

Dessert

Denne søde vin laves på 100% Moscatel de Gran Menudo, som er samme drue som ’Muscat Blanc à Petits Grains’, der ubetinget er den bedste Muscat-variant. Derfor er denne perfekt til de unge som ældre, der nyder godt af det søde. 


DKK 49 - v/6 flasker

Hvis I har brug for hjælp til at finde den perfekte vinmenu til konfirmationen, står vi hos Greatwine klar til at hjælpe dig! 

Kontakt os på [email protected] eller telefon; 53 50 36 45. 

Scroll til toppen

Er du fyldt 18 år ?