Vin til studenter tiden🍾

Studenterfesten: En stor dag for studenten, som sætter punktummet ved sidste eksamen, hvor huen stolt bliver sat på hovedet. Dagen skal naturligvis fejres, i bedste manér – og hvilken bedre måde, end med fantastiske bobler og udsøgte vine? 

Vi har fundet de perfekte vine samt bobler frem, til at fejre studentens store dag, og der er fundet frem til alles smag🥂

Boblerne kan også fungere, som en perfekt gave til den nyudklækket student🍾🎁

Champagne Brut Cuvée Extra Réservée MAGNUM

Denne imposante magnum-flaske er ikke blot et snusfornuftigt valg til store selskaber, men selve flaskens generøse størrelse giver efter lagring bedre vin end 75cl. formatet.

DKK 499 - v/1 flaske

Brachetto d'Acqui DOCG 5,6% Scanavino


Der kalder sommeren frem med mindelser om jordbær, hindbær og masser af sommerfrugt med et snert af peber-krydderi, der bidrager med kompleksitet.

DKK 69 - v/6 flasker

Donelli Rosé Spumante - Alkoholfri


Duft og smag er både sødmefuld og frisk med lige dele druemost og hybenrose. Renheden i denne mouserrende rosé er fremragende, og serveret iskold er dette en glimrende aperitif.


DKK 65 - v/6 flasker

Les Marlys Rosé 2020


Le Marlys l'Or Rosé er frisk men afrundet med en behagelig tørhed, der gør den velegnet til aperitif såvel som lette madretter. Duft og smag har aromaer af røde bær.

DKK 65 - v/6 flasker

Les Courtines Colombard/Chardonnay Côtes de Gascogne IGP 2019


Dette er en dejlig aperitif-vin, men den er også bredt anvendelig til eksempelvis sushi, røget laks, en grøn salat med gedeost, til rejemaden eller de ikke for fede fiskeretter.

DKK 49 - v/6 flasker

Domaine du Pré Semelé Sancerre Blanc Julien & Clément Raimbault 2020


Vinen er udfarende og intens med en elegant, meget frisk og sprød smag, som slutter mineralsk. Dette er en sauvignon blanc præcision med fremragende renhed.

DKK 249 - v/6 flasker

Hvis I har brug for hjælp til at finde den perfekte vinmenu til studentergildet, står vi hos Greatwine klar til at hjælpe dig! 

Kontakt os på [email protected] eller telefon; 53 50 36 45. 

Scroll til toppen

Er du fyldt 18 år ?