McLaren Vale

McLaren Vale er et vinområde i Sydaustralien, hvor der udover rød- og hvidvine produceres pragtfulde dessertvine, som du kan finde et stort udvalg af her. McLaren Vale-vine er især kendt for deres elegance, struktur, styrke og kompleksitet. Hos Greatwine har vi fra området udvalgt de skønne dessertvine fra vinproducenten Woodstock, der især lægger vægt på høj kvalitet i deres vine samt på at fange essensen af McLaren Vale. Woodstock sigter efter at få karakter af naturlig syrlighed og friskhed fra druerne frem i deres lyse vine. Se vores udvalg her, og kontakt os endelig, hvis du skulle have spørgsmål.

Vintyper
Sortér efter pris
- DKK
Sortér efter land
Sortér efter druer
Sortér efter område

Sortér efter pris

Sortér efter Land

Sortér efter Druer

Sortér efter område

Viser alle 4 resultater

McLaren Vale i Sydaustralien

Generelt er det enorme vinområde McLaren Vale i Sydaustralien mest kendt for deres tørre rødvine, især dem, der er lavet på Shiraz, Grenache og Mourvedre. Der dyrkes også Cabernet Sauvignon, Tempranillo og Sangiovese. Hvidvinsvarianterne i regionen er blandt andre Fiano, Vermentino, Grenache blanc og Roussanne.

Druen Shiraz er den vigtigste i vinregionen, da den udgør omkring 50 % af mængden. Områdets jordforhold, begrænsede vand og varme somre understøtter Shirazs naturlige kraft og skaber en intens, smagfuld frugt og vin med en dyb lilla farve, som kan holde årtier i flasken. Vinområdet har 3218 hektarer Shiraz. Andre store druevarianter inkluderer Cabernet Sauvignon med 1288 hektarer, Chardonnay med 722 hektarer og Grenache med 402 hektarer.

Vinområdet McLaren Vale har mange forskellige jordtyper, hvilket gør at vinene fra området har forskellige smage eller kendetegn, der netop afgøres af det lokale klima og jordbundsforhold.

Vi har udvalgt det bedste til dig

Hos Greatwine lægger vi stor vægt på at udvælge de bedste vine til dig. Derfor er du garanteret en pragtfuld kvalitet til en god pris, når du handler hos os. Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp til at finde den rette dessertvin. Du kan også se hele vores udvalg af dessertvine her.

 

 

Scroll til toppen

Er du fyldt 18 år ?