Indkøbskurv
Ingen produkter i kurven

Available Filters

Pris

Land

Område

Drue

Barbera

Barbera er en druesort som findes flere forskellige steder i verden, dog mest udbredt i Italien. I vinområder som Piemonte og Californien klare druen sig rigtig godt og vinen som kommer på flaske er meget behagelig og let drikkelig.

Filter

Viser alle 5 resultater

  • Ricossa Barbera Appassimento Piemonte DOC 2020 rødvin
    v/6 flasker

    Ricossa Barbera Appassimento Piemonte DOC 2021

    72 Kr.

    ✓ På lager & klar til levering

    Læg i kurv
  • Ricossa Barbera Piemonte DOC 3 L. Bag-in-Tube 2018 rødvin
    v/1 tube

    Ricossa Barbera Piemonte DOC 3 L. Bag-in-Tube 2020

    194 Kr.

    ✓ På lager & klar til levering

    Læg i kurv
  • Ricossa Barbera Piemonte DOC 2020
    v/6 flasker

    Ricossa Barbera Piemonte DOC 2020

    56 Kr.

    ✓ På lager & klar til levering

    Læg i kurv
  • v/6 flasker

    Fratelli Alessandria Barbera d’Alba ‘Priòra’ 2019

    179 Kr.

    ✓ På lager & klar til levering

    Læg i kurv
  • Barbera d'Alba DOC 2021 rødvin
    v/6 flasker

    Barbera d’Alba DOC 2021

    117 Kr.

    ✓ På lager & klar til levering

    Læg i kurv

Hvor er Barbera fra? 

Det er en af de allermest plantede druer i Italien. På grund af det kan der til tider kommer en lidt svingende kvalitet af vin, men lad ikke dette afholde dig fra at prøve den ligefremme og meget letforståelige italiener. I Piemonte har Barbera en særlig plads, og den er nærmest blevet synonym med rødvin til egnsretter i Piemonte. Piemonte har 3 forskellige udgaver af Barbera: Barbera D’Alba, Barbera D’Asti og Barbera del Monferrato. Hvis du gerne vil prøve vin som er produceret på druen Barbera, så kan Argentina og Californien også anbefales.

Farve, duft, smag og syre 

Barberas skaller indeholder et højt indhold af syre, og har en dyb blå farve. Det helt unikke ved denne drue er at den samtidig med det høje syre indhold er lav på tannin, og dette skaber en meget mørk, men let rødvin der nærmest kan føles som en hvidvin når man har den i munden, men den har stadig smagen af stor rødvin. Når man hælder vinen op i sit glas og slynger den elegant rundt, så breder der sig en duft af forskellige bitre kirsebær og krydderier. 

Hvorfor skal du drikke Barbera? 

Det helt unikke ved Barbera druen er det lave tanninindhold, som står i kontrast til det høje syreniveau. I de varme årgange gør denne kombination at vinen får et helt særligt og afbalanceret udtryk. Barbera er sammen med sin franske fætter Pinot Noir, noget af det rødvin som gør sig overraskende godt til fisk, specielt hvis retten domineres af tomat.
Vine produceret på Barbera går også rigtig godt til Italienske klassikere som Pizza og Pasta.