Roger and Didier Raimbault Sancerre Rosé 2019/20

Tilbud!

Roger and Didier Raimbault Sancerre Rosé 2019/20

139 DKK

v/6 flasker

Rosévin i Sancerre er synonymt med pinot noir, der er langt bedre kendt fra Bourgognes rødvine, men som har sin egen, lettere identitet i Loire. Fællesnævneren er stor charme og elegance i førersædet.

Sancerre er navnet bag Loires mest kendte vin, men er samtidigt en hyggelig by, der ligger nær Loire-flodens bred. Mens alle synes at kende de hvide Sancerrevine, så synes roséudgaven næsten at være en eksotisk raritet.

 

På Domaine Roger & Didier Raimbault i oplandet til Sancerre by har vindyrkning været en del af familien i intet mindre end 10 generationer, strækkende sig over 400 år. Domænet ejer og plejer godt 17 hektar i kommunerne Verdigny, Sury og Vaux. Her dyrkes efter lutte raisonnée konceptet, hvor der anvendes et minimum af sprøjtemidler i produktionen. Næsten hele markarealet ligger på skråninger, der hælder mellem 10-40 %, hvilket grundet eksponeringen er kvalitetsfremmende.

En kort maceration af pinot noir-druerne giver en sart farve og kølig gæring giver denne rosévin den helt rigtige frugtighed.

Denne Sancerre rosé byder i duft og smag på røde bær, primært hindbær og jordbær, der via sin friske syre holder et dejligt frugt-fokus.

Dette er en dejlig aperitifvin, men det er også nærliggende at servere den til sommerlig mad; salater, pil-selv rejer, røget laks samt lette retter med lyst kød.

Bør nydes i store glas ved 8-10° nu og de næste par år frem.

Vægt1 kg

Prisgaranti

Hurtig levering

Vi leverer direkte til din dør på 2-4 dage.

Personlig service

Ring eller skriv for personlig rådgivning

Roger and Didier Raimbault Sancerre Rosé 2019/20

Scroll til toppen
Tilbud!