Villa Tessa 2018 Rosso Veronese IGT

DKK 65

- v/6 flasker

DKK 81

- v/1-5 flasker

Land

Område/distrikt

Denne rødvin kommer fra Venetodistriktet i det nordlige Italien, hvor druerne vokser på pergolaer omkring byen Negrars stejle, til tider terrasserede bakker. Negrar, som ligger centralt placeret i en de smukke dale, befinder sig på den østlige side af Garda-søen nord for Verona og beskyttes mod nord af Lessinibjergene.

Druerne er blandt de samme, som anvendes til fremstilling af områdets finere DOC-vine, blandt andre Valpolicella Ripasso og ikke mindst Amarone della Valpolicella, nemlig corvina, rondinella, corvinone og også en lille del cabernet sauvignon.

Farven er dybrød og duften præget af kirsch og frisk frugt og smagen er fyldig og rund med noter af kirsebær og en let sødme, der stammer fra anvendelsen af tørrede druer, som tilfører vinen ekstra koncentration, krop og fyldighed – alt sammen i en harmonisk helhed.

Hvor ripasso-vinene henter deres kraft og sødme fra amarone-vinene, henter Villa Tessa Rosso Veronese sin inspiration i ”appassimento-teknikken” og kan med sin krydrede og mellemkraftige smagsstil komplimentere det klassiske norditalienske køkkens mange retter.

Villa Tessa er originalaftappet hos Cantina Valpolicella Negrar, som hører til blandt de mest anerkendte producenter i Valpolicella.

Gratis fragt

Du får gratis fragt ved køb for minimum 999,-

Hurtig levering

Vi leverer direkte til din dør på 2-4 dage.

Personlig service

Ring eller skriv for personlig rådgivning

Scroll til toppen

Er du fyldt 18 år ?