News

En Guide til Italienske vingårde: Oplev de udsøgte vine i Italiens smukke landskab
Jan 27, 2024
En guide til italienske vingårde for vinentusiaster Italiens landskab er prikket med utallige vingårde, der...
vin drinks
Oct 18, 2023
Drinks kan lave på mange forskellige måder, og oftest indeholder de ikke vin, men det burde de. Vi har lavet en liste over nogle af de bedste vin drinks.
vin til julefrokosten
Oct 18, 2023
Læs mere om hvilke typer vine som fungere til julefrokosten. Få råd til at vælge lige netop den vin, som alle gæsterne vil nyde.
SAUVIGNON BLANC – DEN POPULÆRE DRUE I KLASSEN (test)
Oct 16, 2023
Oplev Sauvignon Blancs fortryllende smagsprofil! Fra frisk citrussymfoni til terroir-aftryk. Udforsk Sancerres elegance, New Zealands frugthave & mere. Skål for mangfoldigheden i vinens verden!
ALDRINGS SKEMA FOR RØDVIN (test)
Oct 16, 2023
Meget kan ske med rødvin alt afhængig af hvor mange år den bliver lagret. Aromaer ændres, farverne ændres og teksturer blødgøres. Det afhænger dog af vinen som helhed. Herunder finder du et aldrings skema for rødvin.
Portvinens historie|Portvinens historie - Verden|Portvinens historie
Aug 16, 2023
"Tag med på en fortryllende rejse gennem historien og smagen af portvin. Fra Douro-dalens rige arv til moderne elegance - en skat for ganen. Skål!"
Champagne sabel
Aug 16, 2023
Skab en uforglemmelig feststemning med sabelafkobling af champagne! Lær kunsten fra Napoleons tid, frigør boblerne med stil og imponér dine gæster.
er vin sundt?|Er vin sundt?
Aug 11, 2023
Opdag de positive sider af moderat vinforbrug: Hjertesundhed, kolesterolforbedring, hjernens velvære, antioxidanter og mere. Skål for et sundere liv med vin!
Forskellen på vin
Aug 11, 2023
Udforsk økologisk, biodynamisk og naturvin: Lær forskellene og værdierne bag hver tilgang. Opdag unikke smagsoplevelser med respekt for naturen. Skål for etisk vin!
Orangevin||Orangevin
Aug 10, 2023
Orange vin er en bemærkelsesværdig og kontroversiel stil, der vinder popularitet. Det er hvidvin, der gennemgår macerationsproces med drueskaller, hvilket giver sin orange farve og tanninstruktur. Smagen er kompleks med tørrede frugter, krydderier og nødder, og en tør, tanninrig finish. Det passer godt til krydret mad, ost, grillet fjerkræ og endda asiatiske retter. Kendte områder inkluderer Georgien, Italien, Slovenien, Frankrig og USA. Orange vin er en eksperimenterende ledsager til spændende smagsoplevelser for eventyrlystne vinelskere 🍷🟧
|Termometer - Vinopbevaring|lys - Vinopbevaring|
Aug 08, 2023
Opbevaring af vin er afgørende for at bevare dens kvalitet. Den ideelle temperatur er mellem 11-16°C, undgå pludselige udsving. Hold vinen væk fra lys for at beskytte smag og stabilitet. Oprethold en passende luftfugtighed på 50-70% for korrekt korkpleje. Opbevar vinflasker liggende for at forhindre korkudtørring. Minimer vibrationer og undgå stød. Åbnet vin kan bevares med en vakuumpumpe eller inerti-gas-teknologi til at opretholde friskhed.
Malbec druen
Aug 08, 2023
Opdag Malbecs fortryllende rejse fra Cahors til det storslåede Argentina. Den argentinske Malbec-vin trives i højderne af Andesbjergene og leverer en karakteristisk smagsoplevelse af mørke bær og blomster med bløde tanniner. Et symbol på argentinsk vinmesterskab, Malbec er nu en global favorit og bruges også i blandede vine for at tilføje fylde og frugtighed 🍇