QUINTA DA VALERIA

En rejse ind i McLaren vales vinfulde verden

Quinta da Valeira står som en sand perle i verden af portugisisk vinproduktion. Beliggende i det maleriske landskab mellem Cima Corgo og Douro Superior repræsenterer denne familieejede quinta et værdifuldt bidrag til vinverdenen. Med næsten 10 hektar vinmarker, der spænder over ufremkommelige, skifferklædte bjergsider, dyrker Quinta da Valeira klassiske portvinsdruer med en forpligtelse til bæredygtighed og kvalitet.

Økologisk Engagement og portvine i særklasse

Quinta da Valeira har en stolt historie som et lille, familieejet hus, der har forstået at kombinere tradition med innovation. Huset forpligter sig til økologisk vinproduktion og bæredygtighed, hvilket afspejles i deres unikke vine. Vinmarkerne, placeret mellem 430-500 meter over havets overflade, giver druerne en unik terroir, der præger vinene med kompleksitet og karakter.

Quinta da Valeira præsenterer et bemærkelsesværdigt udvalg af portvine, der afspejler husets dedikation til kvalitet og tradition. Deres 10 Year Old White Port er en sjældenhed blandt hvide portvine og viser dybden af lagring og kompleksitet. En charmerende rosé portvin tilbyder en frugtig og læskende oplevelse, mens den økologiske Ruby Reserve sætter fokus på bæredygtighed og balance i hver dråbe.

Portvinsoplevelser fra Quinta da Valeira

Oplev deres charmerende Rosé Port, der kombinerer festlighed og forfriskning på en forfriskende måde. For de, der søger en sjælden og velsmagende oplevelse, er der 10 Year Old White Port, der efter et årti hos producenten nu præsenterer sig med perfekt afrundede smagsnoter. Quinta da Valeira Organic Ruby Reserve viser, at bæredygtighed og kvalitet kan gå hånd i hånd, og denne mørke, vinøse portvin leverer både god fylde og en afrundet finish. Afslut din portvinsrejse med Quinta da Valeira 10 Year Old Tawny Port, der er en klassisk tawny portvin, der forener kompleksitet og lagring i en uimodståelig kombination. Oplev en smag af Quinta da Valeiras dedikation til portvinskunsten i hvert glas.

Quinta da Valeira

Quinta da Valeira Rosé Port NV - 50 cl
Quinta da Valeira Organic Ruby Reserve NV - 50 cl
Quinta da Valeira 10 Year Old White Port NV - 50 cl
Quinta da Valeira 10 Year Old Tawny Port NV - 50 cl