MONTIGOLI

Montigoli: Fortryllende Vintraditioner fra Valpolicella

Montigoli repræsenterer hjertet af Valpolicellas vintraditioner og er et bærende ikon i Amarone della Valpolicella DOCG 2019. Man ser efterhånden appassimento-vine fra hele Italien, men Montigoli stammer fra Cantina di Negrar, et af Valpolicellas respekterede huse, der producerer både amarone, valpolicella og andre af Venetos kendte vine – alle med et fremragende forhold mellem pris og kvalitet som fællesnævner. Med en dyb forankring i regionens frodige vinmarker har Montigoli skabt en legendarisk fortælling i hver flaske. Vinhusets sortiment spænder bredt, og deres vine formår at fange essensen af Valpolicellas unikke terroir.

Historie og Værdier

Historien om Montigoli er en rejse gennem Valpolicellas stolte vinhistorie. Vinhuset, der er en del af kooperativet Cantina di Negrar, har været anerkendt som 'bedste Veneto-producent' af VinItaly og har vundet ros i italienske vinguider. Montigoli værner om lokale værdier og bærer arven fra fortidens vinmagere videre med stolthed og engagement.

Produktion og Druer

Montigolis Amarone della Valpolicella DOCG 2019 er en hyldest til områdets unikke terroir. Den anvender corvina veronese, rondinella, og corvinone, der høstes tidligt på efteråret og tørres før gæring. En ægte vinoplevelse af kraft og finesse, der lagres på egetræsfade i 18-24 måneder. Ud over Amarone inkluderer Montigolis sortiment også den forfriskende Chiaretto di Bardolino DOC 2020 og den innovative Appassimento, der åbner døren til ekstra kompleksitet og koncentration. Montigoli formår at forene fortidens arv med nutidens nytænkning i hver dråbe vin.

Montigoli vine

Amarone della Valpolicella DOCG 2020
Bardolino Chiaretto 2023
69,00 kr pr. fl. v/6 stk.
86,25 kr Pr. flaske
Bardolino Chiaretto 2023
Valpolicella Ripasso Superiore 2021
85,00 kr pr. fl. v/6 stk.
106,25 kr Pr. flaske
Valpolicella Ripasso Superiore 2021
Appassimento Rosso 2019
79,20 kr pr. fl. v/6 stk.
99,00 kr Pr. flaske
Appassimento Rosso 2019
Udsolgt