DOM POTIER

Historien om Dom Potier vinhus og dets rødder i Spanien

Tag med på en rejse gennem Dom Potiers fortryllende historie, hvor lidenskab for vinproduktion og respekt for tradition smelter sammen. Historien begynder for generationer siden, da de første vinstokke blev plantet i de solbeskinnede spanske vinmarker. Hvert trin i Dom Potiers historie er en hyldest til familiens dedikation og kærlighed til vinens kunst. Vinhusets arv er vævet ind i sjælen af de spanske vinmarker, en region, der har formet og inspireret Dom Potiers vintraditioner. Det er en fortælling om mod, innovation og en urokkelig forpligtelse til at skabe vine, der bærer Spaniens stolte vinarv.

Terroir: Unikke terroir fra Spanien.

Spaniens terroir er som en magisk fortælling, der afspejles i Dom Potier-vinene. Jordens karakter, klimaets variationer og landskabets indflydelse skaber et unikt præg på hver drue. Dom Potiers vinmarker er omhyggeligt udvalgt for at fange essensen af Spaniens naturlige skønhed, og resultatet er en palet af smagsoplevelser, der indfanger landets autenticitet og karakter.

Besøg Dom Potier

Planlæg din rejse til de spanske vinmarker og træd ind i hjertet af Dom Potier. Vinmarkerne strækker sig ud mod horisonten, og vinkælderen afslører skatte af nøje udvalgte flasker. Hvert besøg er ikke kun en smagsoplevelse, men også en rejse gennem historien og kulturen, der har formet Dom Potier og de spanske vinmarker. Oplev magien, der ligger bag hver flaske, og forstå dybden af Spaniens vintraditioner, som Dom Potier med stolthed repræsenterer.

Dom Potier vine

Cava Demi-Sec NV
68,00 kr pr. fl. v/6 stk.
85,00 kr Pr. flaske
Cava Demi-Sec NV
Cava Brut Rosé NV
68,00 kr pr. fl. v/6 stk.
85,00 kr Pr. flaske
Cava Brut Rosé NV
Cava Brut NV
69,00 kr pr. fl. v/6 stk.
85,00 kr Pr. flaske
Cava Brut NV