VIN TIL STUDENTERTIDEN

En lækker vinmenu til den kommende student

Studenterfesten er en stor dag for studenten, som sætter punktummet ved sidste eksamen, hvor huen stolt bliver sat på hovedet. Dagen skal naturligvis fejres, i bedste manér - og hvilken bedre måde, end med fantastiske bobler og udsøgte vine?

Vi har valgt at gøre det nemt for dig og har fundet et godt udvalg på de perfekte vin til studentertiden. Vi har fundet noget frem til enhver smag, så alle kan være med til at fejre den store dag. Boblerne kan også fungere, som en perfekt gave til den nyudklækket student.

Dette er en guide med vine til den perfekte studentertid.

Bobler til studenterne

Brachetto d'Acqui DOCG Scanavino NV

Der kalder sommeren frem med mindelser om jordbær, hindbær og masser af sommerfrugt med et snert af peber-krydderi, der bidrager med kompleksitet.

Brachetto d'Acqui DOCG NV

95,00 kr
 
95,00 kr
 

Alkoholfri bobler til studenterne

Donelli Rosé Spumante - Alkoholfri

Duft og smag er både sødmefuld og frisk med lige dele druemost og hybenrose. Renheden i denne mouserrende rosé er fremragende, og serveret iskold er dette en glimrende aperitif.

Rosé Spumante - alkoholfri NV

93,75 kr
 
93,75 kr
 

Forret

Chardonnay Côtes de Gascogne IGP 2022

Denne sydfranske vin er en tør, elegant og aromatisk hvidvin i samme stil som Sancerre. Serveres typisk sammen med fisk og/eller skaldyr, og er en perfekt hvidvin til foretter.

Colombard/Chardonnay Côtes de Gascogne IGP 2022

69,00 kr 99,00 kr
 
69,00 kr 99,00 krdu sparer 30,00 kr
 

Hvidvin til studenterne

Domaine du Pré Semelé Sancerre Blanc Julien and Clément Raimbault 2021

Vinen er udfarende og intens med en elegant, meget frisk og sprød smag, som slutter mineralsk. Dette er en sauvignon blanc præcision med fremragende renhed.

Sancerre Blanc Julien and Clément Raimbault 2022

189,00 kr
 
189,00 kr
 

Hvis I har brug for hjælp til at finde den perfekte vinmenu til studentergildet, står vi hos Greatwine klar til at hjælpe dig!

Kontakt os på thomas@greatwine.dk eller telefon; 53 50 36 45.