RICOSSA

Ricossa: En Rejse gennem Italiens Hjerte

En Vinrejse i Italiens Ædle Vinregion

Ricossa, født i Asti-regionen i begyndelsen af 1900-tallet, har haft base på ejendommen Ca’ dei Mandorli i Castel Boglione, i Monferrato-området nær Asti, midt i Piemontes vinproducerende hjerte, siden 2015. Med 74 hektar vinmarker, der danner et vidunderligt og unikt naturligt amfiteater, er de primært dedikeret til dyrkning af dronningen af Piemonte-varianterne, Barbera. Ricossa giver en moderne oenologisk fortolkning, der er blevet en af mærkets førende produkter.

Territorium

Piemonte, et land der dybt forankrer sine rødder i historien, har altid været en ikon af adel og er også fra et oenologisk arvsperspektiv en af de mest repræsentative og genkendelige italienske regioner i verden. Dets druesorter og betegnelser afspejler enestående kvalitet og popularitet takket være dets unikke og uforvekslelige terroir.

BESØG RICOSSA

Gæstfrihed

Ca’ dei Mandorli ejendommen tilbyder muligheden for en fordybende oplevelse mellem vinmarkernes rækker samt vinsmagning i vinkælderen. På sommerterrassen kan du beundre solnedgangen, indånde den friske luft og nyde stilheden omkring ejendommen - det ideelle sted til private og eksklusive begivenheder eller for at forkæle dig selv med øjeblikke af afslapning og sjov. Besøg Ricossa's hjemmeside for at udforske mere om deres rige historie, enestående territorium og gæstfrihed.

Ricossa vine

Recommend Icon
Barolo Riserva 2017
199,00 kr
Barolo Riserva 2017
Recommend Icon
Barbera Appassimento Piemonte DOC 2022
Barbera Piemonte DOC 3 L. Bag-in-Tube 2021
Barolo DOCG 2019
169,00 kr
Barolo DOCG 2019