Greatwine - Hvem er vi?

Greatwine er fantastiske vine, lave priser og 5 stjernet service.Hvordan? Vi håndplukker de bedste vine og arbejder innovativt og effektivt med vores forretning, så du får lave priser og fremragende service. Vi er en privat familieejet dansk vinhandler. Greatwine er startet med en mission -  At lokke vinelskere til at drikke bedre vin. Det gør vi ved at kombinere et stort udvalg og lave priser, som supermarkeder og dyb faglig viden som de kendte fysiske vinbutikker.

Greatwine er faguddannede vinnørder

Vi er vinelskere med stort V, og vi elsker at nørde med smagskombinationer, teksturer, teknikker, områder, druer og alt, der vedrører vinens verden. Vi står altid klar til at hjælpe dig med sparring på hvilken vin, du skal vælge, så tøv aldrig med at kontakte os helt uforpligtende for at høre mere.

Greatwine elsker at rådgive til hverdag og fest

Det kan ofte være svært at vide, hvor man skal starte, når der skal vælges en god vin til den specifikke lejlighed. Uanset om man er ny på området eller en garvet vinkender, kan man tit opleve at finde en vin, hvor kvaliteten ikke lever op til prisen og forventningerne. Det vil vi gerne gøre op med. Vores mission er simpel: Vi vil gerne give vores kunder muligheden for at drikke bedre vin. Derfor udvælger vi vores vine med stor omhu, så du altid er sikret en god kvalitet til prisen, når du handler hos os. Vi giver dig også hellere end gerne sparring på dit valg af vin, hvis du skulle have den mindste tvivl i forhold til, hvad der er det rigtige at vælge.