En lækker vinmenu til det perfekte bryllup
Vin til bryllup | Gå først og fremmest efter vine, der falder i din smag og som passer til jeres menu. De fleste foretrækker perlende bobler eller rosé til velkomst, en frisk og ligetil hvidvin til forret, en rødvin med lidt smag og dybde, der kan matche hovedretten og en lækker dessertvin eller bobler til afslutning.
Her guider vi dig til at finde vin til bryllup, som er komplimentere hele dagen. Det må nemlig gerne være af højere kvalitet, når kærligheden skal fejres!
Vi starter med en lækker champagne som velkomstdrink, som virkelig kan starte en samtale. Efter velkomstdrinken, har vi to hvidvine som begge er perfekte til både salat og fisk. Så har vi to rødvine som er fænomenale til en rosastegt dansk oksebøf med rødvinssauce med trøffel. Til sidst har vi en lækker hvidvin, som er perfekt sammen med Trifli med æblekompot, syrlig bærcreme og crumble.
Velkomst drinken
A. Lété Champagne Brut Cuvée Clara NV
En vellagret, cremet, fyldig og aromatisk champagne. Hele 5 års flaskelagring inden frigivelse bidrager med både aromatisk dybde og fine, små bobler. Denne dejlige champagne nydes enten som aperitif eller som gennemgående vin til et helt måltid.
Til bryllupsmenuen
Dominique Cornin Saint-Véran 2019 'les Serreuxdières'
En Chardonnay med lidt eller ingen fadlagring. En Chardonnay med naturlig koncentration og stor mineralsk præcision.
Til bryllupsmenuen
Riesling Alte Reben Feinherb 2021
Til menuen vil vi forslå en lækker riesling med en let restsødme til laksen.
Til bryllupsmenuen
Domaine Cornu Pernand-Vergelesses 2019
En klassisk pinot noir fra Bourgogne er et rigtig godt valg til en rosastegt dansk oksebøf med rødvinssauce med trøffel.
Til bryllupsmenuen
Ricossa Barolo Riserva 2015
En klassisk pinot noir fra Barolo er også et rigtig godt valg til en rosastegt dansk oksebøf med rødvinssauce med trøffel.
Til desserten
Riesling Auslese Goldkapsel Bacharacher Wolfshöhle 2019
En verdensklasse Riesling Auslese med fyldig frugt og en passende syre. Den passer perfekt til Trifli med æblekompot, syrlig bærcreme og crumble.