VIN TIL KONFIRMATIONEN

En lækker vinmenu til den kommende konfirmand

Den store dag for konfirmanden, et overgangsritual som er blevet fejret i Danmark siden 1736. Det skal naturligvis fejres med den perfekte vinmenu til middagen. Her guider vi dig til en udsøgt vinmenu, som dine gæster, unge som ældre, vil nyde.

Det er til priser, som alle kan være med på. Det starter med nogle velkomstdrinks, som kan fås med og uden alkohol, efterfulgt af en vin til forret som nydes bedst sammen med skaldyr. Til slut er der 3 forskellige rødvin, som varierer meget i smag, men til overkommelige priser.

Velkomst bobler

Saint Éloi Crémant d`Alsace Brut NV

Byd gæsterne velkommen med denne skønne Crémant d`Alsace Brut. En tør, elegant mousserende vin med fine, behagelige bobler,

som passer perfekt sammen med en eventuel velkomstssnack.

Saint Éloi Crémant d`Alsace Brut NV

119,00 kr
 
119,00 kr
 

Velkomst bobler

Brachetto d'Acqui DOCG Scanavino NV

Byd gæsterne velkommen med denne skønne Brachetto d’Acqui, hvis det skal være lettere i alkoholen, sødere og med rosé farve.

Den særegne Brachetto-drue fra byen Acqui i Italien leverer masser af frugtsødme, som passer perfekt sammen med en eventuel velkomstssnack.

Brachetto d'Acqui DOCG NV

95,00 kr
 
95,00 kr
 

Velkomst bobler

Château del ISH, mousserende hvid NV

Byd gæsterne velkommen med denne skønne alkoholfrie Château del ISH, hvis velkomstdrinken skal være lavere på kalorier og foruden alkohol. Med en honning-fremad næse og noter af citrus, grønt æble, pære og fersken, som passer perfekt sammen med en eventuel
velkomsts snack.

Produkttitel

99,99 kr
 
 

Forret

Chardonnay Côtes de Gascogne IGP 2022

Denne sydfranske vin er en tør, elegant og aromatisk hvidvin i samme stil som Sancerre. Serveres typisk sammen med fisk og/eller skaldyr, og er en perfekt hvidvin til foretter.

Colombard/Chardonnay Côtes de Gascogne IGP 2022

69,00 kr 99,00 kr
 
69,00 kr 99,00 krdu sparer 30,00 kr
 

Hovedret

Most Wanted Riesling 2022 Feinherb

En dejlig, og halvtør hvidvin fra det lune klima i Pfalz, nydes oftest sammen med kylling eller oksekød. Most Wanted Riesling er den korteste vej til drikkeglæde med Tysklands bedste hvidvinsdrue, riesling.

Hovedret

Terre des Moutonnes Pinot Noir Pays 2021

Terre des Moutonnes Pinot Noir er en mellem-fyldig vin med forbløffende tæthed og aromaer af især skovbærfrugt. Nyd vinen noget under stuetemperatur ved 13-17° til en bred vifte af kødretter.

Pinot Noir Pays d'Oc 2021

85,00 kr
 
85,00 kr
 

Hovedret

LUNA ARGENTA APPASSITE TERRE SICILIANE ROSSO IGT 2021

Luna Argenta Appassite Terre Siciliane Rosso 2020 er en fyldig frugtbombe med saft og kraft. Nydes nu eller de næste par år frem, til rødt kød i stegt eller grillet tilstand, men også til boeuf bourguignon og andre simreretter.

Appassite Terre Siciliane Rosso IGT 2022

97,00 kr 149,00 kr
 
97,00 kr 149,00 krdu sparer 52,00 kr