Vinsmagninger med Greatwine

May 22, 2024Leandre Muhire
Vinsmagning med Greatwine
En vinsmagning er en fantastisk social oplevelse med venner og kolleger, som giver læring om vinen og en spændende smagsoplevelse.
Vinsmagninger med Greatwine afholdes altid af faguddannede vineksperter og tilpasses dine ønsker. Vi har både mandlige og kvindelige eksperter - yngre som ældre. Her dog et par eksempler, så du kan finde inspiration til indhold og få en fornemmelse for priserne.

1. Klassisk Vinsmagning

Indhold: Den klassiske vinsmagning hos Greatwine byder på en elegant introduktion til vinens verden. Vores faguddannede eksperter guider dig gennem smagningen af seks udvalgte vine, der spænder over forskellige regioner og druesorter. Du lærer om vinproduktion, smagsteknikker og vinens historie. Det kan også være en temavinsmagning, som fokuserer på en specifik region, druesort eller vintype, såsom Bobler, Bordeaux-vine, italienske Baroloer eller biodynamiske vine.

Længde: 2 timer

Sted: København & Omegn - typisk i privaten eller på firmaets adresse

Antal vine: 6

Antal deltagere: 8 personer (vi laver også vinsmagninger for op til 200 personer)

Pris: 3.500 kr inkl. moms

Andre fordele: Efter smagningen får deltagerne 10% rabat på køb af de vine, der blev smagt i løbet af arrangementet.

2. Smagning til fredagsbar

Indhold: Ønsker du at sætte gang i fredagsbaren og give en særlig oplevelse til dine kolleger, så lad os starte jeres fredagsbar med en kort smagning med sjove historier og god energi. Vi har typisk fokus på bobler, rosé eller hvidvine.

Længde: 30 min

Sted: København & Omegn

Antal vine: 4

Antal deltagere: 20 personer

Pris: 3.999 kr inkl. moms

Andre fordele: Vi giver en særpris på yderligere vine, så baren kan fortsætte efter smagningen. Deltagerne får en 10% rabatkode på køb af de vine, der blev smagt i løbet af arrangementet.

3. Eksklusiv Vinsmagning

Indhold: Den eksklusive vinsmagning er en luksuriøs oplevelse for den seriøse vinentusiast. Under ledelse af vores mest erfarne vinfolk smager deltagerne 7 premium-vine. Smagningen inkluderer også parringer med gourmet-snacks for at fremhæve vinens karakter og kompleksitet.

Længde: 2 timer

Antal vine: 7

Antal deltagere: 7 personer (max 15 for at sikre en eksklusiv oplevelse og
service)

Pris: 7.999 kr inkl. moms

Andre fordele: Deltagerne modtager 10% rabat på køb af de vine, der blev smagt, samt en særlig invitation til kommende VIP-arrangementer hos Greatwine.

Disse vinsmagninger tilbyder en unik og lærerig oplevelse, skræddersyet til både nybegyndere og erfarne vinelskere. Vores faguddannede eksperter sikrer en høj kvalitet og en mindeværdig oplevelse ved hver smagning.

Hvorfor skal du afholde en vinsmagning med Greatwine?

At afholde vinsmagninger har mange fordele, både for deltagerne og for virksomheden, der arrangerer dem. Her er nogle af de vigtigste grunde til, hvorfor vinsmagninger er så populære og fordelagtige:

  1. Læring og Uddannelse: Vinsmagninger giver deltagerne mulighed for at lære om forskellige vine, druesorter, regioner og vinproduktionsteknikker. Det er en fantastisk måde at udvide sin viden om vin og udvikle en mere sofistikeret smag.

  2. Sensorisk Oplevelse: Vinsmagning handler ikke kun om smag, men også om at engagere alle sanser. Deltagerne lærer at værdsætte vinens aromaer, farve og struktur, hvilket forbedrer den samlede oplevelse.

  3. Socialt Samvær: Vinsmagninger er sociale begivenheder, hvor folk kan mødes, dele oplevelser og danne nye venskaber. Det skaber en afslappet og behagelig atmosfære, hvor I kan netværke, hygge og nyde hinandens selskab.

  4. Opdagelse af Favoritter: Ved at smage Greatwine's forskellige vine kan I finde nye favoritter og få anbefalinger til vine, I måske ikke ellers ville have prøvet. Det giver jer mulighed for at udvide jeres personlige vinrepertoire.

  5. Eksklusive Rabatter: Vores vinsmagninger tilbyder altid eksklusive rabatter på de vine, der smages under arrangementet.

Flere artikler