Portvin

Her finder du et bredt udvalg af portvine fra Portugal. Portvin produceres udelukkende i et af verdens ældste vinområder, Douro-regionen i det nordlige Portugal. Portvin er en meget sød vin, der oftest serveres til desserter.
Vores portvine er nøje udvalgt, så her er du sikker på at få en god kvalitet.

Sortér efter pris

Sortér efter Land

Sortér efter område

Viser 1–30 af 50 resultater

  • Tilbud!

    Kopke 10 Years

    DKK 129
    v/1 flaske
    Tilføj til kurv

Portvin

Her finder du et bredt udvalg af portvine fra Portugal. Portvin produceres udelukkende i et af verdens ældste vinområder, Douro-regionen i det nordlige Portugal. Portvin er en meget sød vin, der oftest serveres til desserter. Vores portvine er nøje udvalgt, så her er du sikker på at få en god kvalitet.

God portvin

Her på siden finder du et stort udvalg er portvin. De er endvidere specifikt udvalgt og besidder en høj kvalitet. Så selvom vi har et så stort udvalg, så er du sikker på, at du bestiller en god flaske portvin hjem. Vi har god portvin i mange forskellige priser, så næsten alle kan være med. Vi gør alt for at levere en perfekt service. Dette er både når du søger vores store udvalg i mange priser, men også hvis du indleder dialog med os. VI er altid klar til rådgive dig frem til at finde den perfekte portvin til dit næste arrengement.

Portvin tilbud

Som nævnt ovenstående har vi et stort udvalg til mange forskellige priser. Derfor finder du ofte mange portvin tilbud, eller om ikke andet til gode priser. Endvidere har vi mange forskellige priser. Vi har både vores Kopke colheita 1941, som i skrivende stund ligger til 3995. I den anden ende har vi vores valente rose port som i skrivende stund ligger til 92. Vi forsøger her af favne bredt, så alle kan være med og opleve vores gode service ved bestilling. En af vores helt store favoritter er Kopke colheita 1999. Denne ligger i skrivende stund til 250 kroner, hvor de fleste kan være med, men man vil opleve en yderst høj kvalitet til den relativt set lave pris.

En fantastisk aften

Det vi tilbyder her på siden indgår ofte i opskriften på en god aften. Vi har allerede være med til at skabe en god aften for mange kunder. Er du i tvivl om hvilken vin du skal vælge til netop din aften. Om det er et stort arrengement, blot et mindre intimt arrengemt eller til selvforkælelse i hjemmet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er eksperter med stort E og stiller glædeligt vores know-how til rådighed.

Hvor kommer det fra?

Portvin stammer fra Portugal, nærmere bestemt Douro-floden, som er placeret i den nordlige del af landet. På portugisisk kaldes det “Vinho do porto”. Området ved Douro-floden er faktisk det næst ældste demarkerede vinområde, hvorfor der også medfølger en stor historie. Der har vi hos Greatwine også fundet den særligt interessant at arbejde med og fordybe os i.

Scroll til toppen

Er du fyldt 18 år ?