News

vin til julefrokosten
Oct 18, 2023
Læs mere om hvilke typer vine som fungere til julefrokosten. Få råd til at vælge lige netop den vin, som alle gæsterne vil nyde.
SAUVIGNON BLANC – DEN POPULÆRE DRUE I KLASSEN (test)
Oct 16, 2023
Oplev Sauvignon Blancs fortryllende smagsprofil! Fra frisk citrussymfoni til terroir-aftryk. Udforsk Sancerres elegance, New Zealands frugthave & mere. Skål for mangfoldigheden i vinens verden!
ALDRINGS SKEMA FOR RØDVIN (test)
Oct 16, 2023
Meget kan ske med rødvin alt afhængig af hvor mange år den bliver lagret. Aromaer ændres, farverne ændres og teksturer blødgøres. Det afhænger dog af vinen som helhed. Herunder finder du et aldrings skema for rødvin.
Champagne sabel
Aug 16, 2023
Skab en uforglemmelig feststemning med sabelafkobling af champagne! Lær kunsten fra Napoleons tid, frigør boblerne med stil og imponér dine gæster.
er vin sundt?|Er vin sundt?
Aug 11, 2023
Opdag de positive sider af moderat vinforbrug: Hjertesundhed, kolesterolforbedring, hjernens velvære, antioxidanter og mere. Skål for et sundere liv med vin!
Forskellen på vin
Aug 11, 2023
Udforsk økologisk, biodynamisk og naturvin: Lær forskellene og værdierne bag hver tilgang. Opdag unikke smagsoplevelser med respekt for naturen. Skål for etisk vin!
Orangevin||Orangevin
Aug 10, 2023
Orange vin er en bemærkelsesværdig og kontroversiel stil, der vinder popularitet. Det er hvidvin, der gennemgår macerationsproces med drueskaller, hvilket giver sin orange farve og tanninstruktur. Smagen er kompleks med tørrede frugter, krydderier og nødder, og en tør, tanninrig finish. Det passer godt til krydret mad, ost, grillet fjerkræ og endda asiatiske retter. Kendte områder inkluderer Georgien, Italien, Slovenien, Frankrig og USA. Orange vin er en eksperimenterende ledsager til spændende smagsoplevelser for eventyrlystne vinelskere 🍷🟧
Malbec druen
Aug 08, 2023
Opdag Malbecs fortryllende rejse fra Cahors til det storslåede Argentina. Den argentinske Malbec-vin trives i højderne af Andesbjergene og leverer en karakteristisk smagsoplevelse af mørke bær og blomster med bløde tanniner. Et symbol på argentinsk vinmesterskab, Malbec er nu en global favorit og bruges også i blandede vine for at tilføje fylde og frugtighed 🍇
Hvad er barolo?
Aug 07, 2023
Dette indlæg som er skrevet af vores vin eksperter omhandler konge vinen fra Italien. Barolo er en af de mest velkendte rødvine du kan drikke, og vi har i dette indlæg tilføjet nogle gode forslag 🍇
Vintage og LBV portvin|Vintage og LBV portvin|Vintage og LBV portvin
Jul 17, 2023
Er du lidt forvirret når det omhandler Portvin? Så kan du her læse lidt om 2 forskellige måder, til at fremstille nogle helt unikke og populære typer af Portvin.
Hvad er en adventskalender?
Jun 19, 2023
Hvis du vil vide mere om adventskalendere eller bare vil finde den perfekte gave, så besøg dette indlæg. Dette indlæg er skrevet af vores helt egen vin ekspert, og han har også fundet det perfekte forslag til en adventskalender.
Fars dag vin
May 12, 2023
VI skal også hylde alle de gode fædre som hver eneste dag forsøger og beskytter deres familier, og her hos Greatwine har vi sammensat 2 forskellige smagekasser til fædre