Mors dag

Jan 26, 2023Leandre Luis Muhire
Mors dag

Vores guide den perfekte mors dag vin

Mors dag nærmer sig, forkæl den fantastiske mor i dit liv med en vin fra vores udvalg. Vores udvalg byder på hvidvin, rødvin, rosevin og lidt bobler, hver enkelte håndplukket til at passe perfekt netop denne lejelighed. Fra en tør eller forfriskende hvidvin, til en god fyldig og koncentreret rødvin. Vi tilbyder noget til enhver smag. Vis din mor at du sætter pris på alt hvad hun har gjort/gør for dig, med en af vores lækre vine, og gør det til en mors dag man altid vil huske.

Se vores kollektion nu og find den perfekte flaske.

Rødvin

Vores SLH Estate Pinot Noir er en fyldig pinot noir med en silkeblød eftersmag. Den fantastiske smag til denne cuvée kommer fra nogle vidunderlige druer. Druerne stammer fra tre topmarker i Sta. Lucia Highlands, nemlig Doctor’s (65%), Smith (22%) og Lone Oak Vineyard (13%). Vinen lagres efter en lang maceration på en blanding af nye og gamle barriques. Denne fantastiske pinot noir egner sig godt til en lang række retter med både fjerkræ og ikke for brankede kødretter.

Hvidvin

Den første hvidvin vi vil tilbyde er en lækker Domaine du Pré Semelé i høj kvalitet. Vinen er udfarende og intens med en elegant, meget frisk og sprød smag, som slutter mineralsk.

Vores anden hvidvin vi vil tilbyde er en Knebel Riesling Feinherb Mosel 2021. Denne vin har en balance mellem syre og sødme som skaber en harmonisk hyggevin, men passer også perfekt til sushi.

Rose

Hvis man har en sød tand er Gavioli Moscato Rosato Spumante det perfekte valg. Smuk, mousserende Moscato rose med sødme, der matcher frugt og bær til perfektion.

Bobler

Champagne Brut Carte d’Or er udelukkende fremstillet af Pinot Meunier-druer som giver en fyldig og aromatisk tør Champagne.

Hvis du har nogen spørgsmål eller mangler en sparringspartner, så kan du læse mere om vin her.
Eller du kan kontakte os, og få professionel vejledning til at finde den rette vin til din mor.

Flere artikler