Undgå tømmermænd: Oplev en verden med alkoholfri vin

Mar 14, 2023Leandre Luis Muhire
Alkoholfri vin Alcoholfree wine Vin Alkoholfri Undgå tømmermænd Sundere vin|Vin Alkoholfri vin Alcohol free

Undgå tømmermænd med alkoholfri vin

Du har sikkert stødt på alkoholfrie øl i dit lokale supermarked, der i de seneste år er blevet mere og mere populære blandt danskerne. Dog er det ikke alle indkøbscentre der tilbyder det fulde sortiment af alkoholfrie alternativer. Alkoholfri vin er også blevet meget populært, men er svært at finde i de danske supermarkeder. Vi tilbyder derfor et udvalg af forskellige alkoholfrie vine på vores webshop, så alle kan være med til hyggen, ligegyldigt om du skal køre hjem, er gravid eller af andre årsager ikke drikker alkohol. 

Hvordan laves det? 

 Alkoholfri vin laves på samme måde som almindelig vin. Den store forskel mellem almindelige vine og alkoholfrie vine, ligger i processen efter gæringen. Den kommende alkoholfrievin dealkoholiseres, gennem en process kaldet proprietær vakuumdestilation. Dette fjerner alkoholen, men bevarer vinens og druens smagsmæssige egenskaber.  

Hvad er fordelen?                                                       

Den største fordel ved alkoholfri vin er det sundhedsmæssige perspektiv. Alkohol indeholder giftstoffer, som ved et større indtag, kan forårsage tømmermænd dagen efter. Ud over giftstofferne, er der også gemt skjulte kalorier i alkohol. Et alm glas vin kan have op til 150 kalorier, hvor f.eks. vores mousserende hvidvin fra CH TEAU DEL ISH, har så lidt som 30 kalorier pr glas.  Så hvis du prøver at tabe dig eller skal tidligt op dagen efter og vil undgå tømmermænd, men stadigvæk gerne vil deltage i hyggen, er alkoholfri vin et fantastisk alternativ.  Se hele vores udvalg her

More articles